fbpx

Heimgart aloituspakkaus

(7 tuotearviota)

34,68 

1 x posliininen kasvatusastia, 1 x idätyslevy, 1 x vihanneskrassi siementyyny, 1 x rukola siementyyny

Heimgart on erityinen sisätiloihin tarkoitettu viljelyjärjestelmä, joka on tarkoitettu mikroversojen kasvatukseen. Järjestelmä ei tarvitse multaa. Lisää ainoastaan puhdasta vettä. Muutaman päivän kuluttua ensimmäiset versot alkavat itämään.

Heimgart Mikroverso-aloituspakkaus sisältää korkealaatuisen design posliini-kasvatusastian, ruostumattomasta teräksestä valmistetun idätyslevyn ja 2 luomusertifioitua mikroversosiementyynyä (DE-ÖKO-070), lajikkeet rukola ja vihanneskrassi.

Aloituspakkauksella pääset tutustumaan mikroversojen maailmaan. Suosittelemme, että kokeilet myös muita lajikkeitamme: vihanneskrassin ja rukolan lisäksi retiisi, punakaali, sinappi ja parsakaali. Tällä tavoin voit nauttia tuoreista mikroversoista kerralla pidempään ja tutustua eri lajikkeisiin.

Kaikki Heimgartin komponentit – kasvatusastiasta ja siementyynyihin – valmistetaan ja jalostetaan Saksassa. Kaikki käyttämämme siemenet ovat sertifioitua luomua, kuten koko siementyyny, joka on valmistettu pellavan luonnonkuitukankaasta. Kasvatusastian valmistaa Baijerilainen perinteikäs posliinitehdas Seltmann Weiden. Maljan mitat ovat: 176mm x 134mm x 60mm. Maljan paino on 1080g.

Sadon suuruus

Kehitimme Heimgartin rakkaudella yksityiskohtiin. Kaikki mikroversoihin liittyvät komponentit toimivat harmoniassa yhdessä siten, että voit saada mahdollisimman suuren idätysmenestyksen ja sadon. Voit lukea jokaisen yksittäisen lajikkeen kohdalta, kuinka suuret satomäärät saadaan eri Heimgart siementyynyistä.

Ravintoarvot

Mikroversot ovat todellista superruokaa. Ne ovat suurempia kuin idut, pienempiä kuin babygreensit ja ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja muita kasviaineksia.

Hoito- ja käyttöohjeet

Kaada noin 6dl vettä Seltmann Weidenin erityisesti Heimgartille kehittämään posliiniastiaan. Astian sisäkyljessä on merkki oikena veden määrää varten. Sitten aseta siementyynyt tähän tarkoitukseen suunnitellulle ruostumattomalle teräslevylle siten, että siemenet ovat ylöspäin ja imukangas menee veteen. Aseta teräslevy kasvatusastiaan. Aseta siemenpusseissa tulleet pahvikannet astian päälle ja odota muutama päivä. Kun kannet ovat nousseet itsekseen hieman, voit ottaa ne pois. Mikroversot hoitavat loput itse – ne eivät tarvitse enempää kastelua.

Kasvatusastiaa ja idätyslevyä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä.

Säilytä avaamattomat siementyynyt viileässä ja kuivassa paikassa. Vältä suoraa auringonvaloa ja jäätymistä. Käytettyt siementyynyt voidaan kompostoida tai hävittää biojäteastiassa.

Huomio mikroversojen käytöstä

Koska Heimgart Mikroversot eivät ole ituja, vaan nuoria kasvin versoja, tulee ne nauttia ilman kasvin juuria.
Leikkaa mikroversot posliinikasvatusmaljan yläreunaa pitkin.

Siementyynyt ovat luomusertifioitu DE-ÖKÖ-070.

7 arviota tuotteelle Heimgart aloituspakkaus

 1. Nimetön

  Hyvät ohjeet, helppo ottaa käyttöön

 2. Nimetön

 3. Nimetön

 4. Heidi

  siististi ja tyylikkäästi pakattu

 5. Anna

 6. Soili

 7. Aila Weripää

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Heimgart Nordics

Vertos oy (Y: 2528339-3)
Kuopio, Finland
info@heimgart.fi
Tel.: +358 779 55 55

Luomusertifioitu kauppias (FI-EKO-201)

   

Heimgart on Eastside Impex Handelsgesellschaft mbH:n
rekisteröity tavaramerkki.