fbpx

Heimgart aloituspakkaus

(17 tuotearviota)

34,68 

1 x posliininen kasvatusastia, 1 x idätyslevy, 1 x vihanneskrassi siementyyny, 1 x rukola siementyyny

Heimgart Miniverso-aloituspakkaus sisältää korkealaatuisen design posliini-kasvatusastian, ruostumattomasta teräksestä valmistetun idätyslevyn ja 2 luomusertifioitua miniversosiementyynyä (DE-ÖKO-070), lajikkeet rukola ja vihanneskrassi.

Aloituspakkauksella pääset tutustumaan miniversojen maailmaan. Suosittelemme, että kokeilet myös muita lajikkeitamme: vihanneskrassin ja rukolan lisäksi retiisi, punakaali, sinappi ja parsakaali. Tällä tavoin voit nauttia tuoreista miniversoista kerralla pidempään ja tutustua eri lajikkeisiin.

Kaikki Heimgartin komponentit – kasvatusastiasta ja siementyynyihin – valmistetaan ja jalostetaan Saksassa. Kaikki käyttämämme siemenet ovat sertifioitua luomua, kuten koko siementyyny, joka on valmistettu pellavan luonnonkuitukankaasta. Kasvatusastian valmistaa Baijerilainen perinteikäs posliinitehdas Seltmann Weiden. Maljan mitat ovat: 176mm x 134mm x 60mm. Maljan paino on 1080g.

Sadon suuruus

Kehitimme Heimgartin rakkaudella yksityiskohtiin. Kaikki miniversoihin liittyvät komponentit toimivat harmoniassa yhdessä siten, että voit saada mahdollisimman suuren idätysmenestyksen ja sadon. Voit lukea jokaisen yksittäisen lajikkeen kohdalta, kuinka suuret satomäärät saadaan eri Heimgart siementyynyistä.

Ravintoarvot

Miniversot ovat todellista superruokaa. Ne ovat suurempia kuin idut, pienempiä kuin babygreensit ja ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja muita kasviaineksia.

Hoito- ja käyttöohjeet

Kaada noin 6dl vettä Seltmann Weidenin erityisesti Heimgartille kehittämään posliiniastiaan. Astian sisäkyljessä on merkki oikena veden määrää varten. Sitten aseta siementyynyt tähän tarkoitukseen suunnitellulle ruostumattomalle teräslevylle siten, että siemenet ovat ylöspäin ja imukangas menee veteen. Aseta teräslevy kasvatusastiaan. Aseta siemenpusseissa tulleet pahvikannet astian päälle ja odota muutama päivä. Kun kannet ovat nousseet itsekseen hieman, voit ottaa ne pois. Miniversot hoitavat loput itse – ne eivät tarvitse enempää kastelua.

Kasvatusastiaa ja idätyslevyä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä.

Säilytä avaamattomat siementyynyt viileässä ja kuivassa paikassa. Vältä suoraa auringonvaloa ja jäätymistä. Käytettyt siementyynyt voidaan kompostoida tai hävittää biojäteastiassa.

Huomio miniversojen käytöstä

Koska Heimgart Miniversot eivät ole ituja, vaan nuoria kasvin versoja, tulee ne nauttia ilman kasvin juuria.
Leikkaa miniversot posliinikasvatusmaljan yläreunaa pitkin.

Siementyynyt ovat luomusertifioitu DE-ÖKÖ-070.

17 arviota tuotteelle Heimgart aloituspakkaus

 1. Nimetön

  Hyvät ohjeet, helppo ottaa käyttöön

 2. Nimetön

 3. Nimetön

 4. Heidi

  siististi ja tyylikkäästi pakattu

 5. Anna

 6. Soili

 7. Aila Weripää

 8. Eeva K.

 9. Tarja

  Hyvin toimii.

 10. Jaana J.

 11. Anneli

 12. Jaana

  Helppokäyttöinen ja hienosti lähti kasvamaan

 13. Gölsöm

  Nyt jo alkaneet idut kasvaa. Suloinen pieni astia.

 14. Maarit Knuuttila

  Helppoa kuin heinänteko!

 15. Susanna K.

 16. Ulla Kauppinen

  Mukavasti ajateltu kun lähetyksen mukana oli ylimääräiset siemenpussit kun ”viralliset” pussit olivat jo päiväyksessä. Tosin hyvin itivät ja kasvavat.

 17. Cindy

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Heimgart Nordics

Vertos oy (Y: 2528339-3)
Kuopio, Finland
info@heimgart.fi
Tel.: +358 779 55 55

Luomusertifioitu kauppias (FI-EKO-201)

   

Heimgart on Eastside Impex Handelsgesellschaft mbH:n
rekisteröity tavaramerkki.

0